сряда, 2 ноември 2011 г.

Тези дни гледах някакъв филм, в който имаше една забавна и вярна реплика: "тя краси албума на дебелото момиче, която може да пее". Тази мома е много симпатична, но може да пее горе-долу колкото стандартна певачка в ресторант у нас. Още в началото тръгва фалшиво или толкова си може момичето, добре че бек вокалите замазват, когато трябва да се пее:)



Исках да дам пример в духа, че в студио всеки може, но попаднах на нещо което ме вдъхнови да напиша: Шакира нема д` умре!:)



И докато драсках тези нещица се сетих за Георги, който преди доста години ми каза - ама ти искаш да могат и да пеят ли, когато си говорехме за "Антибиотика". Та скоро няма да изчезнат галещите окото момичета с посредствени гласови възможности и всъщност в това няма нищо лошо:)

За финал исках да пусна певица, която се справя с лекота на сцената и е симпатична, но като изключим пеещите джаз примерите на можещи и хубави певици са си направо кът. Мъчих, мъчих и тъй като е късно ще си измия ръчичките с новата сензация на шансона Zaz:)